Binnen

Borstcrawltraining

Borstcrawl, net even sneller

Wil je goed borstcrawl zwemmen leren of je borstcrawltechniek verbeteren? Geef je dan op voor de borstcrawltraining bij het Erica Terpstra Sportfondsenbad.

In vijf trainingen geeft onze ervaren instructeur, aan zowel beginnelingen als gevorderde zwemmers, oefeningen om de borstcrawlslag goed aan te leren of te verbeteren.

Naast deze vijf trainingen krijg je ook vijf keer banenzwemmen op je kaart om zelf extra te oefenen. De eerste trainingen starten op 4 januari (VOL!), 8 februari en 15 maart. De trainingen worden op dinsdagavond van 18.00 tot 18.45 uur gegeven in het kleine bassin van het Erica Terpstra Sportfondsenbad

De hele training inclusief de vijf keer banenzwemmen kost € 90,00 exclusief de barcodekaart (€ 6,00). Je kunt je hier aanmelden voor de training.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Zwembril
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.