Corona-informatie

Algemene informatie omtrent het coronavirus

Bij Sportfondsen vinden wij de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers belangrijk. Zwemmen en sport in het algemeen maakt onderdeel uit van een gezonde levensstijl. In een veilige omgeving, daarom volgen wij de richtlijnen van de overheid om het aantal coronabesmettingen te beperken. Wanneer de huidige richtlijnen veranderen, dan zullen wij die volgen en hierover via onze website en social media informeren.

Wij, alle bij Sportfondsen aangesloten zwembaden, volgen het officiële protocol Verantwoord Zwemmen (versie 9.0) dat is opgesteld door de Wizz (Vereniging van Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen) namens de gezamenlijke partijen in de zwembadbranche en in overleg met het ministerie van VWS. Andere initiatieven of onofficiële protocollen, zoals die van de NSWZ, volgen wij niet.

Vragen omtrent het coronavirus:

Ja, het zwembad is geopend. Klik hier voor onze openingstijden!

Nee, met de nieuwe coronamaatregelen vanaf 15 januari 2022 mogen wij weer volledig open.

1,5 meter afstand en een mondkapje is verplicht op alle publieke binnenruimtes, inclusief de horeca. Dit heeft effect op het aantal bezoekers; er kunnen minder mensen binnen zijn.

Ja, een mondkapje (mond-neus masker) is verplicht op alle plaatsen waar je je coronatoegangsbewijs moet kunnen overleggen. Gelaatsmaskers zijn niet toegestaan.

Ja, de overheid verplicht het tonen van een coronatoegangsbewijs voor binnensportlocaties, inclusief sportkantines (met uitzondering van afhaal), kleedkamers en andere faciliteiten, voor iedereen vanaf 18 jaar.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid. Over een andere sportaccommodatie kunnen wij geen uitspraken doen.

Voor het coronatoegangsbewijs in binnensportlocaties is het niet van belang of het om een publieke (of openbaar toegankelijke) ruimte gaat. De overheid stelt een coronatoegangsbewijs verplicht voor binnensportaccommodaties, inclusief sportkantines (met uitzondering van afhaal), kleedkamers en andere faciliteiten, voor iedereen vanaf 18 jaar.

Ouders die geen coronatoegangsbewijs hebben, kunnen familie of een bekende (met coronatoegangsbewijs) vragen om hun kind te begeleiden. Is dat niet mogelijk, dan kunnen we voor jouw kind de zwemlessen opschorten.

Nee, de horeca is tot nader orde gesloten i.v.m. de coronamaatregelen aangekondigd op 14 januari 2022.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.