Kom naar de informatiemiddag voor aangepast sporten

Kom naar de informatiemiddag voor aangepast sporten

Aquafit Senioren - header.jpg

Het Erica Terpstra Sportfondsenbad nodigt je uit voor een infomiddag. Onze zwemonderwijzers leggen je alles uit over het zwemmen met een aandoening of handicap. Je kunt vragen stellen en de locatie en het bad bezichtigen en bezoeken.

Het Erica Terpstrabad biedt meerdere mogelijkheden om te sporten, zeker voor mensen met een aandoening of lichamelijke beperking. Tijdens deze infomatiemiddag krijg je de mogelijkheid kennis te maken met ons bad en onze ervaren medewerkers en ben je in de gelegenheid te stellen over je persoonlijke sportwensen in ons bad. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. De informatiemiddag is op zaterdag 4 september 2021 van 12.00 tot 13.00 uur en zaterdag 15 januari 2022 van 12.00 tot 13.00 uur. Het Erica Terpstra Sportfondsenbad ligt aan de Kwakkenbergweg 25 te Nijmegen.

Welke activiteiten zijn geschikt voor aangepast sporten?

Deze activiteit is speciaal geschikt voor (ex)-borstkankerpatiënten. Deze activiteit wordt gegeven in het warme bassin op dinsdag van 12.00 uur – 13.00 uur. Klik hier voor meer informatie over deze activiteit.

Deze activiteit is geschikt voor iedereen die een beetje extra ondersteuning nodig heeft bij het zwemmen door een aandoening, fysieke of mentale beperking. U kunt meezwemmen op dinsdag van 13.00 tot 15.30 uur in zowel het grote als het kleine warme bassin. Klik hier voor meer informatie over deze activiteit.

Deze activiteit is geschikt voor senioren en mensen die in een rustig tempo op muziek willen werken aan conditieverbetering en het optimaliseren van bewegingsmogelijkheden in lessen van een half uur in het warme bassin. De lessen worden gegeven dinsdag- en vrijdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur. Klik hier voor meer informatie over deze activiteit.

Deze activiteit is geschikt voor iedereen die graag wil werken aan zijn of haar lichamelijke conditie, u kunt elke dag deelnemen aan het banenzwemmen. Klik hier voor meer informatie over deze activiteit.

Geef jezelf snel op voor de informatiemiddag van 15 januari!

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.