Nieuws

Guus is met pensioen

Guus afscheid 4.jpg

We gaan je missen!

Op woensdag 18 mei 2022 is onze collega Guus met pensioen gegaan. Guus heeft de afgelopen 47 jaar bij Sportfondsen Nijmegen gewerkt als toezichthouder, zwemonderwijzer, lesgever van doelgroepen en zwemcoördinator.

Op Guus zijn laatste werkdag hebben een hoop vaste badgasten en zwemleskinderen afscheid genomen van Guus.

Op zaterdag 21 mei 2022 heeft Guus voor de laatste keer het afzwemmen begeleid. Daarbij was er een mooi spandoek gemaakt voor hem en hebben wij met zijn alle afgeteld. Na het aftellen heeft ook Guus zijn laatste zwemdiploma gekregen!

Afgelopen zaterdag hebben wij met (oud) collega's Guus uitgezwaaid met een mooi afscheidsfeest. Daarbij was ook de band aanwezig waar Guus zelf in speelt en ook wat oud-collega's waar hij lang mee heeft samen gewerkt.

Al met al gaan wij je missen Guus. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie of om te komen zwemmen bij Sportfondsen Nijmegen!

Guus, bedankt!

Bericht van Guus aan iedereen

Lieve kinderen, ouders en vaste klanten van het bad.

Heel veel dank voor de kaarten, cadeautjes, flesjes wijn, gesprekken en vooral de vele vlaggetjes.

Ik was echt ontroerd met al die aandacht.

Ik ga jullie ook missen.

Groetjes en knuffels, Guus.

Guus afscheid 3.jpg

Guus afscheid 2.jpg

Guus afscheid 1.jpg

Guus afscheid 4.jpg

Guus afscheid 5.jpg

Guus afscheid 6.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.