Meezwemles i.p.v. kijles!

Nieuws

Meezwemles i.p.v. kijles!

preview_Sportfondsen-HR-1-021.jpeg

Maandag 11 juli 2022 t/m zaterdag 16 juli 2022

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Maandag 11 juli t/m zaterdag 16 juli 2022, zijn er weer meezwemlessen. In deze week mag er, tijdens de zwemles van uw kind, 1 ouder of verzorger meezwemmen (geen broers of zussen). Kijken op de kant of uw andere kinderen op de kant laten wachten is deze les niet toegestaan.

Wij wensen u en uw kind alvast veel plezier.

Afspraken zwemles:

Wij willen u ook herinneren aan de volgende afspraken, dit om de zwemlessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

* Scan iedere zwemles uw barcode kaart bij onze receptie.

* Zorg dat uw kind iedere zwemles het gekleurde polsbandje om heeft.

* Laat geen kleding achter na het omkleden van uw zoon/dochter, in de individuele wisselcabines. Berg deze op in de daarvoor bestemde lockers. In de grote kleedzalen kunt u de kleding laten hangen.

* De gangen naar de douche en het perron in het zwembad mogen niet worden betreden met buitenschoeisel. U kunt schoenhoesjes aanschaffen bij onze receptie.

* Voor aanvang van de les, mag u de zwemzaal betreden om uw kind te begeleiden naar het niveau waar hij of zij zwemt. Na 5 minuten wordt u geacht te wachten op de tribune of de entreehal.

  • Dus niet in de zwemzaal, tenzij dit in overleg is afgesproken.

* Uw kind wordt ná de zwemles door de onderwijzer naar de groepsdouche gebracht. Hier kunt u (zonder buitenschoeisel) uw kind opwachten. Dus niet in de zwemzaal!

Met sportieve groet

Team Sportfondsen Nijmegen

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.