De onderwaterfotograaf komt weer langs

Nieuws

De onderwaterfotograaf komt weer langs

Foto voor poster (3).jpg

Je baby, peuter of kleuter op de gevoelige plaat vastleggen? De onderwaterfotograaf maakt de prachtigste foto's van je zoon of dochter!

Op zondag 17 oktober, maandag 18 en donderdag 21 oktober komt de onderwaterfotograaf langs om mooie of stoere onderwaterkiekjes laten maken in het Erica Terpstra Sportfondsenbad

Zondag 17 oktober van 09.30 tot 12.30 uur: alle leeftijden

U betaalt het gewone gezinszwemtarief. De foto’s die worden gemaakt kunnen, indien gewenst, deze ochtend rechtstreeks besteld worden bij de fotograaf. Kinderen van de zwemles en de wachtlijst krijgen gratis entree met betalende ouder.

Maandag 18 en donderdag 21 oktober van 09.00 tot 11.00 uur: baby, peuter en kleuters t/m 4 jaar

Tijdens deze activiteit is er deze dag geen les, maar vrij spelen. Als u dat wilt kunt u deelnemen aan de fotosessie. U betaalt à € 7,00. De foto’s die worden gemaakt kunt u dezelfde ochtend bestellen bij de fotografe.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.