Binnen

2-uurs zwemles

Een leuke lange zwemles!

2-uurs zwemlessen bij het Erica Terpstra Sportfondsenbad

Lang zwemmen en spelen in het water, iets wat jouw kind het liefste doet! Voor kinderen met een goed uithoudingsvermogen die veel van water houden biedt het Erica Terpstra Sportfondsenbad 2-uurs zwemlessen aan. De lessen worden gegeven in groepjes van 12 kinderen, net als de andere reguliere zwemlessen, maar duren net even iets langer (2 uur i.p.v. 45 minuten).

Hoe zit de 2-uurs zwemles in elkaar?

De lessen worden door onze gediplomeerde zwemonderwijzers zo ingedeeld dat de kinderen het uiterste uit de 2 uur zwemles kunnen halen. Ze doorlopen hetzelfde traject als in de reguliere zwemlessen met de badjes 1, 2, 3 en 4 tot het Diploma A. Halverwege de zwemles krijgen de kinderen ook een bekertje drinken en wat kleins te eten, om genoeg energie te houden voor de gehele zwemles.

De 2-uurslessen zijn er alleen om het zwemdiploma A te behalen. De kinderen starten net als bij de reguliere lessen met een introductie les gevolgd door de adviesperiode, die bij de 2-uus zwemles 2 weken is i.p.v. 4 weken.

Wanneer is de 2-uurs zwemles

De 2-uus zwemles is op dinsdag van 15:45 - 17:45 uur.

Je kunt je kind inschrijven via de website of bij onze receptie.

Voor vragen over de 2-uurs zwemles in het Erica Terpstrabad kun je mailen naar onze Hoofdzwemzaken Patrick van Beek via p.vanbeek@sportfondsennijmegen.nl

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Polsbandje
  • Jip-zwemtas
  • Handdoek
  • Toegangspasje
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.