Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene en dienen ten alle tijden zwembandjes te dragen. Het vrij zwemmen vindt van maandag t/m vrijdag alleen in het kleine bassin plaats.

Badindeling

Op doordeweekse dagen is het doelgroepenbad tijdens het vrij zwemmen opgedeeld in tweeën. In de ene helft van het bad is het mogelijk om banen te zwemmen (achter elkaar, rondzwemmen), in de andere helft is het mogelijk om gezellig te kletsen, vrij rond te zwemmen en te spelen. Diepte bassin: 1,30 meter.

Op zondag is het vrij zwemmen van 10:00 - 13:00 uur in het wedstrijdbad. Dit in de banen 1 en 2, met de duikplank. Alleen voor kinderen met een diploma!


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
6,50
12-badenkaart
65,00
Los ticket tot 4 jaar
5,50
12-badenkaart tot 4 jaar
55,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.