Binnen

Aqua-Instructie

Voor (ex-)borstkankerpatiënten. Een ziekte met gevolgen.

Kanker is een ingrijpende ziekte. De behandelingen kunnen langdurig en intensief zijn geweest. Misschien heeft u nog steeds last van vermoeidheid of andere fysieke klachten of bent u nog emotioneel en onzeker. Wellicht bent u het vertrouwen in uw lichaam kwijt en wilt u graag aan uw fysieke en mentale herstel werken.

Aqua-instructie

Aqua-instructie is speciaal voor (ex-)borstkankerpatiënten. Onder deskundige begeleiding voert u in het kleine bassin allerlei oefeningen uit. De oefeningen in het water zijn erop gericht om uw conditie te verbeteren, om eventuele schouder-/armproblematiek te verminderen en om u beter in uw veranderde lichaam te doen voelen. Door variatie in de bewegingen, door het warme water en door ontspanningsoefeningen zult u op een prettige manier met uw lichaam bezig zijn. Het plezier om samen met lotgenoten in water te trainen staat voorop.

Samenwerking

Aqua-instructie is een initiatief van N.V. Sportfondsen Nijmegen en is tot stand gekomen in samenwerking met Borstkanker Vereniging Nederland en het Integraal Kankercentrum Oost.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding

Tarieven

Los ticket Aqua-Instructie
11,00
10-badenkaart Aqua-Instructie
95,00
Aqua ClubCard
510,00
Aqua ClubCard (automatische incasso)
540,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.