Binnen

Banenzwemmen doelgroepenbad

Lekker op je eigen tempo

Zin om te komen zwemmen? Goed idee! Banenzwemmen doe je in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen. Vijf of vijftig baantjes. Borstcrawl of schoolslag… Jij mag het zeggen.

Zwemmen is voor iedereen
Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Of wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit: banenzwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

Het warme water van het doelgroepenbad kan bijdragen aan herstel bij revalidatie en geeft een fijn gevoel aan gevoelige gewichten en spieren. Daarnaast staat de bodem tijdens de banenzwemuren op 1,30 meter, waardoor je gemakkelijk even kunt gaan staan.

Bad verdeling banenzwemmen doelgroepenbad

Om rekening te kunnen houden met de verschillende snelheden waarop er gezwommen wordt, is er tijdens het banenzwemmen in het doelgroepenbad een bassin indeling gemaakt als leidraad voor de activiteit.

Badindeling banenzwemmen doelgroepenbassin.png

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
6,50
12-badenkaart
65,00
Kwartaal abonnement
210,00
Aqua ClubCard
510,00
Aqua ClubCard (automatische incasso)
540,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.