Binnen

Borstcrawlcursus

Borstcrawl, net even sneller

Wil je goed borstcrawl leren zwemmen of je borstcrawltechniek verbeteren? Geef je dan op voor de borstcrawlcursus bij het Erica Terpstra Sportfondsenbad.

In vijf trainingen geeft onze ervaren instructeur, aan zowel beginnelingen als gevorderde zwemmers, oefeningen om de borstcrawlslag goed aan te leren of te verbeteren.

Naast deze vijf trainingen krijg je ook vijf keer banenzwemmen op je kaart om zelf extra te oefenen.

De hele training inclusief de vijf keer banenzwemmen kost € 95,00 exclusief de barcodekaart (€ 6,00). Je kunt je hier aanmelden op data voor de training. De cursus staat helemaal onderaan de webpagina bij het kopje zwemles! Je schrijft je dan direct in voor de datum waarop je gaat starten.

Door de coronamaatregelen hebben eerdere cursussen niet op de geplande data kunnen starten en hiermee is de hele planning van de borstcrawltrainingen opgeschoven en aangepast. Daarnaast is er een grote vraag naar de borstcrawltrainingen. Wij doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te laten starten.

Wij nemen contact met je op als je kunt starten met de cursus.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Zwembril

Tarieven

Borstcrawltraining
95,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.