Binnen

Kleuterzwemles

Verkennen en wennen aan water

Kleuterzwemlessen zijn een ideale voorbereiding op zwemlessen voor kinderen van 3 tot 4 jaar. Spetteren, kopje onder, kijken onder water, drijven op de buik en rug, in het water springen, op een vlot klauteren… Het zijn essentiële vaardigheden die je kind nodig heeft om straks goed mee te kunnen doen met de zwemlessen. Een uitstekende voorbereiding op het Zwem-ABC dus!


Belangrijke rol voor ouders
Verkennen en wennen aan water. Daar draait het om tijdens de kleuterzwemlessen. Als ouder heb je daarin een centrale rol. De instructeur geeft opdrachten die je samen met je kind in het water uitvoert. Met jouw aanwezigheid, aanwijzingen en vertrouwen leert je kindje met én zonder jou zwemmen. De gezamenlijke en zelfstandige oefeningen zijn leuk en uitdagend.

Geschikt voor: 

  • Kinderen die zich willen voorbereiden op zwemles
  • Kinderen die willen wennen aan water en watervrij willen worden
  • Kinderen onder begeleiding van een ouder
  • Kinderen van 3 tot 4 jaar

Klik hier voor de babyzwemles van 3 maanden tot 15 maanden.

Klik hier voor de peuterzwemles van 15 maanden tot 3 jaar.

Spaarlessen bij aankoop 10x-kaart Baby-, Peuter-, Kleuterzwemles

Wist je dat je bij aankoop van een 10x-kaart voor de Baby-, Peuter-, Kleuterzwemlessen tevens lessen spaart voor het Zwem-ABC?

Bij iedere aankoop van een 10x-kaart voor de Baby-, Peuter-, Kleuterzwemlessen wordt er op dezelfde barcode kaart een tegoed t.w.v. van één zwemles gezet. Het opgebouwde tegoed kun je later inzetten voor een korting bij aanschaf van een leskaart voor het Zwem-ABC.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje

Tarieven

Los ticket baby-/peuter-/kleuterles
16,00
10-badenkaart baby-/peuter-/kleuterles
140,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.