Binnen

Ouder-kind zwemles

Samen leren zwemmen

Ouder-kind zwemlessen zijn voor kinderen die hun A-diploma onder begeleiding van hun ouder willen halen. Vindt jou kind het spannend om alleen te zwemmen, is deze angstiger voor water of vind jij het gewoon heel leuk om samen op zwemles te gaan? Dan is ouder-kind zwemles de zwemles voor jullie!

Samen leren

Je gaat samen met je kind in het water oefenen. Dit onder begeleiding van een ervaren zwemonderwijzer. Deze geeft jullie tips en tricks hoe jullie samen de zwemslagen en technieken het beste onder de knie krijgen om het zwemdiploma A te kunnen halen.

Vertrouwd en rustig

Het ouder-kind zwemmen geeft de kinderen een vertrouwd en rustig gevoel. De groepen zijn klein en ze leren met iemand die vertrouwd is, namelijk hun ouder. De onderwijzer op de groepen staat ook vast en deze zal dan ook vertrouwd worden.

Voor vragen over de ouder-kind zwemlessen kun je mailen naar onze Hoofdzwemzaken Patrick van Beek via p.vanbeek@sportfondsennijmegen.nl

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Inschrijfgeld
39,00
Diplomzwemmen
39,00
Leskaart 4 weken
65,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.