Gezocht: weekendkracht horeca

Nieuws

Gezocht: weekendkracht horeca

preview_iStock-484779528.jpeg

Ben jij.. of ken je iemand die vrij is in het weekend en zoek is naar een leuke bijbaan in de horeca? Stop dan met zoeken en kom bij ons werken!

Wij zoeken extra ondersteuning bij onze horeca, voor in de weekenden

Sportfondsen Nijmegen is een leuk, gezellig en dynamisch bedrijf om voor te werken. Elke dag is anders en als team houden wij elkaar scherp en staan we voor een spetterende belevenis voor onze gasten.
In onze horeca bieden wij een ruim assortiment met allerlei heerlijke gerechten en schenken wij de lekkerste koffie van Nijmegen.

Word je warm van deze vacature? Top, want werken in een zwembad is in de herfst en winter de beste plek. Dus wil jij er warmpjes bijzitten de komende periode en daarnaast wat extra knaken verdienen, reageer dan snel via deze link. Kom langs en maak kennis met het team. Wie weet mogen wij je binnenkort als collega verwelkomen!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.