Is jouw kind klaar voor zwemles?

Nieuws

Is jouw kind klaar voor zwemles?

npz_social-media_jongen-diplomaB.png

Bij Sportfondsen Nijmegen werken wij met het officiële Zwem-ABC!

Met het Zwem-ABC legt je kind de basis voor een leven lang zwemplezier en zwemveiligheid. Sportfondsen geeft de officiële Zwem-ABC-diploma’s uit van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Tijdens de zwemlessen ligt de focus op zwemveilig worden van je kind. Natuurlijk is er aandacht voor de technische beheersing van verschillende slagen (schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl, rugcrawl), maar het allerbelangrijkste is dat je kind zich goed kan redden in onverwachte situaties in zwembaden en open water. Met het ABC voldoet je kind aan de landelijke norm ‘zwemveilig’. Dé basis voor een leven lang zwemplezier in ons waterrijke land!

De eerste zwemles is een bijzondere en leuke stap voor jou en je kind. Bij Sportfondsen Nijmegen leert jouw kind samen zwemmen met Jip. Jip is net als alle kinderen op avontuur en gaat zijn Zwem-ABC halen. In alle lessen komt het nijlpaard Jip terug in de spelmaterialen, zo leren kinderen op speelse wijze zwemvaardigheden!

Wist je dat je kind gratis kan komen zwemmen bij alle Sportfondsen baden in Nijmegen als het bij ons zwemles volgt of op de wachtlijst staat? Schrijf je nu in voor de leukste zwemlessen

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.