Sinterklaas kleurplaten actie!

Nieuws

Sinterklaas kleurplaten actie!

Sinterklaas actie.png

Maak jij de mooiste kleurplaat?

Vanaf maandag 13 november 2023 kun jij meedoen aan de Sinterklaas kleurplaten actie van Sportfondsen Nijmegen. Alle kinderen die komen zwemmen in het Sportfondsenbad Nijmegen-West of het Erica Terpstrabad mogen meedoen aan de kleurplaten actie!

De actie loopt van maandag 13 november 2023 tot en met maandag 4 december 2023! Lever je kleurplaat in bij de receptie van het sportfondsenbad Nijmegen-West of het Erica Terpstrabad met de volgende gegevens op de achterkant (voorbeeld):

Naam: Sinterklaas

Leeftijd: 100 jaar

E-mail adres: Sinterklaas@sinterklaas.nl

Op dinsdag 5 december 2023 worden, in beide baden, de 3 mooiste kleurplaten uitgekozen. Deze kinderen winnen een speciale Jip-pakket!

Je kunt de kleurplaat ophalen bij de receptie van het Sportfondsenbad Nijmegen-West en de receptie van het Erica Terpstrabad of hieronder downloaden.

Veel kleurplezier en succes!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.