Zomerzwemles 2022 Erica Terpstrabad

Nieuws

Zomerzwemles 2022 Erica Terpstrabad

preview_iStock-1048821254.jpeg

In week 33 (15 t/m 19 augustus 2022) en week 34 (22 augustus t/m 26 augustus 2022)

In deze zomer biedt het Erica Terpstra Sportfondsenbad weer de mogelijkheid een hele week extra les voor uw kind af te nemen.

In week 33 (15 t/m 19 augustus 2022) en week 34 (22 augustus t/m 26 augustus 2022) is het mogelijk uw kind op te geven voor een week extra zwemles. Week 29, 30, 31 en 32 zijn wij gesloten. Wij hebben er zin in en zullen alle kinderen weer een stuk op weg helpen naar het A en B diploma.

Vanaf zondag 3 juli 2022 om 10:00 uur is het mogelijk om u kind in te schrijven voor de zomerzwemles. Dit is alleen mogelijk in het Erica Terpstrabad. Per les kunnen 10 kinderen deelnemen.

KOSTEN

Indien u een ALL-IN kaart heeft betaalt u slechts 20 euro inschrijfgeld voor de hele zwemlesweek. Indien u geen ALL-IN kaart heeft kost de zwemlesweek 125 euro voor de hele week.

Er wordt op twee tijden zwemles gegeven

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur – 10.00 uur bad 1, 1, 2 en 4 (woensdag gekleed zwemmen)

Maandag t/m vrijdag van 10.15 uur – 11.45 uur bad 1, 2, 3 en B (woensdag gekleed zwemmen)

- De zwemles duurt 1.5 uur. Wij verzoeken u om op tijd (ongeveer 15 minuten van tevoren) aanwezig te zijn en ook weer op tijd (10 minuten voor het einde van de les) terug te zijn om uw kind op te halen.

- Ongeveer halverwege de les krijgen de kinderen een beetje ranja. Graag elke dag een lege beker meegeven waar wij de ranja in kunnen doen.

- De route is hetzelfde als nu; via de receptie naar de tribune van de zwemzaal, daar vangen wij de kinderen op (zwemkleding al aan). De kinderen brengen wij aan het einde van de les weer terug naar de kleedzalen/wisselcabines waar u dan zit te wachten.

- De zwemlessen zijn intensief, hou er rekening mee dat het kind wellicht even rust nodig heeft na de les i.v.m. de energieverdeling voor de hele week zwemles

- Heeft u vragen over de zwemles dan kunt u bij de receptie een formulier invullen. De zwemonderwijzer zal dan indien nodig contact opnemen.

- Op woensdag gaan wij het gekleed zwemmen oefenen. Wij verzoeken u om voor de start van de zwemles van woensdag over de zwemkleding de kleding aan te trekken.

Bad 1: T-shirt ( liefst lange mouw)

Bad 2: T-shirt (lange mouwen) en lange broek/rok

Bad 3: T-shirt (lange mouwen), lange broek/rok en schoenen (geen surfschoenen)

Bad 4: T-shirt (lange mouwen), lange broek/rok en schoenen (geen surfschoenen)

Bad B: T-shirt (lange mouwen), lange broek/rok en schoenen (geen surfschoenen)

Inschrijven vanaf zondag 3 juli 2022 om 10.00 uur in het Erica Terpstrabad.

Online of telefonisch inschrijven is helaas niet mogelijk.

Wij wensen u een mooie zomer vakantie!

Met vriendelijke groeten,

Zomerzwemlesteam Erica Terpstra Sportfondsenbad

Voor vragen over de Zomerzwemlessen 2022 kun je mailen naar onze Hoofdzwemzaken Patrick van Beek via p.vanbeek@sportfondsennijmegen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.